Categoriearchief: Foto’s

Jubileumfeest & wakeboard clinic 2018

Deze galerij bevat 113 foto's.

Op 1 September was het zover!  De wakeboard clinic (i.s.m. WSV Aalsmeer) én ons jubileumfeest. Het was prachtig weer en de haven bij de Kaag Academy lag dan ook vol met dikke ski-en wakeboten.  Van de NWWB hadden we een … Lees verder

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Jubileumfeest & wakeboard clinic 2018

Opendag 5 juni 2016: Nieuwe “gasten&...

06 jun
Foto's

Opendag SWV-kagerplas (Ski-en Wakeboard vereniging) een groot succes dankzij de inzet van vrijwilligers én het geweldige zomerweer.

Afgelopen zondag konden jong en oud genieten van een ski-/wakeboard les met professionele begeleiding van een instructeur. De vrijwilligers van SWV-kagerplas wilden graag anderen laten ervaren wat de ski- en wakeboard sport allemaal te bieden heeft. Voor maar €7,50 kon je zelf testen hoe het is om op de ski’s of op een wakeboard te staan.

Onze jongste deelnemer Syl uit Alphen (6 jaar) had zojuist zijn C diploma gehaald. Onder begeleiding van zijn vader en met een duidelijke uitleg van de instructeur van De Kaag Academy werd zijn talent snel ontdekt.  De oudste deelnemer van 73 had al wat ski ervaring en was het zeker nog niet verleerd.  Iedereen heeft volop genoten van deze fantastische zonnige zondag.

Op de facebookpagina van SWV-kagerplas kunt u meegenieten van een filmpje van Syl.

Tijdens deze dag was er tevens ruimte om kennis te maken met nieuwe technieken zoals een air chair of sky ski’s. Lidmaatschap van SWV-kagerplas kost €73,- hiervoor krijgt u 4 gratis ski- of wakeboard lessen.

 

Nieuwe drijvende steiger

09 sep
Foto's, Nieuws

De nieuwe drijvende steiger is een feit!