Categoriearchief: Agenda

Bus trip BOOT 2020 (Dusseldorf)

24 dec
Agenda

Beste watersporters,

Na het succes van vorig jaar, organiseert SWV-Kagerplas op zondag 26 Januari 2020opnieuw een trip naar één van de grootste botenbeurzen van Europa: Boot Düsseldorf. Qua omvang en diversiteit is deze beurs niet te vergelijken met de Hiswa. De echte watersportliefhebber moet dit minimaal één keer beleven!

Wat houdt het evenement in?
Het idee is wederom om met zoveel mogelijk leden van SWV-Kagerplas richting de beurs te gaan, want hoe meer zielen hoe meer vreugde! Ook introducees en leden van andere waterski verenigingen zijn van harte welkom.

Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf Station Sassenheim met een luxe touringcar naar Düsseldorf en overdag heeft iedereen de vrijheid om zijn eigen plan te trekken op de beurs. Aan het einde van de dag vertrekken we met zijn allen weer met de bus richting Sassenheim, maar hebben we dit jaar een stop onderweg om gezamenlijk een hapje te eten.

Wie mogen er mee?
Het evenement is bedoeld voor leden en vrienden/familie van leden. Ieder lid max maximaal 2 introducees meenemen in de bus. Daarnaast staat de trip ook open voor leden van andere Waterskiverenigingen!

Wat kost het?
Als organiserende vereniging, mogen de leden van de SWV-Kagerplas weer gratis mee met de bus. Alle overigen betalen wel voor de busreis, echter slechts de kostprijs. Om logistieke redenen willen we wel dat iedereen de entree kaart via ons afneemt.

Inschrijven kan in de webshop:  klik hier

1 lid SWV-Kagerplas:
– Busreis: gratis
– Toegangskaart: € 19
– Totaal: € 19

1 lid SWV-Kagerplas + 1 introducee:
– Busreis: € 25
– Toegangskaarten: € 38
– Totaal: € 63

1 lid SWV-Kagerplas + 2 introducees:
– Busreis: € 50
– Toegangskaarten: € 57
– Totaal: € 107

1 lid andere waterski vereniging
– Busreis: € 25
– Toegangskaart: € 19
– Totaal: € 44

Tijdsplanning
Vertrekplaats: Bushalte Station Sassenheim

 Vertrek 7:00
 Aankomst Boot Düsseldorf 10:00
 Vertrek Boot Düsseldorf 16:00
 Aankomst Station Sassenheim 21:00

Vriendelijk verzoek om bij bedrijfsnaam op de afrekenpagina Uw lidmaatschap nummer en Uw vereniging in te vullen; dat scheelt ons een hoop werk! 

Open dag 2 Juni 2019. Be there!!

17 mei
Agenda

Ook dit jaar kun je voor slechts €10 kennismaken met de tofste sporten die er zijn: waterskiën en wakeboarden. Vanaf 12u zijn jullie weer van harte welkom bij Restaurant ‘t Kompas op Kaageiland. Wij hebben er zin in, jullie ook?

 

Wakeboardclinic 25 Mei 2019

27 feb
Agenda

25 Mei is het weer zo ver!  Dit keer ook in t voorjaar al een wakeboard clinic, deze keer onder leiding van Pro-rider Loes Linders. Meer info en inschrijven via de webshop.