Jubileumfeest SWV-Kagerplas!!!

Dit jaar bestaat de SWV-Kagerplas 25 jaar, tijd voor een feestje!  Hou zaterdag 1 September alvast vrij in de agenda. Vanaf 14:00u zijn alle leden van harte welkom bij de Kaag Watersport Academy op Kaag eiland.  Wat kunnen jullie verwachten? Uiteraard gratis wateractiviteiten voor jong en oud, zoals SUP-polo, glijbanen, waterskiën, wakeboarden etc. GRATIS voor leden! Tegen gereduceerd tarief kun je ook je eerste vlucht op een flyboard boeken! Hoe gaaf is dat? De dag sluiten we af met een BBQ en een feestje met muziek.  Op dezelfde dag organiseren we samen met WSVA Aalsmeer weer een wakeboardclinic waar je je reeds voor op kunt geven via de webshop.

Hou de website in de gaten voor meer info en hoe je je kunt opgeven voor het feest en de BBQ etc. Aan kinderen en introducees wordt ook gedacht.