Jubileumfeest & wakeboard clinic 2018

Op 1 September was het zover!  De wakeboard clinic (i.s.m. WSV Aalsmeer) én ons jubileumfeest. Het was prachtig weer en de haven bij de Kaag Academy lag dan ook vol met dikke ski-en wakeboten.  Van de NWWB hadden we een mooie bos bloemen gekregen voor ons jubileum en ook de bondsvoorzitter was aanwezig.

Na een korte briefing was de wakeboard clinic verdeeld in 2 groepen en gingen ze met een Mastecraft X2 en een Malibu Ride de plas op, waar Nederlands kampioen wakeboarden Ricky Lukassen iedereen de nodige leerpunten bijbracht.

Op de kant was in de tussentijd de verjaardagstaart gearriveerd en konden de achterblijvers en bezoekers een vorkje meeprikken. Na de eerste sessie kwamen de riders weer op de kant voor een welverdiende lunch.

Na de lunch zijn de 2 groepen van boot gewisseld en werd het iedereen al snel duidelijk dat er best verschil in de golf kan zitten. Na de 2e sessie was het wederom een reshuffle van boot en was het tijd voor een spectaculaire demo van Ricky!

Tijdens de demo en laatste sessie zijn er ook leden met een skiboot van de Kaag Academy de plas op gegaan en zijn er dare-devils op het Flyboard de lucht in gestuurd. Erg gaaf!

Na alle waterpret was het tijd voor een praatje van de voorzitter Niels en een borreltje, welke naadloos overliep in een heerlijk barbeque, verzorgd door de Kaag Academy.

Na een barbeque hoor je fatsoenlijkaf te pilzen en dat hebben een aantal leden dan ook gedaan, tot in de late uurtjes….

Wat ons betreft een groot success en zeker voor herhaling vatbaar. Zien we jullie dan ook weer?

De foto’s van dit succesvolle event vind je hieronder.