Nieuw! Monday slalom sessions

Voor de liefhebbers van het prachtige slalomskiën of diegenen die juist de stap er naar willen maken, organiseren we in samenwerking met de Kaag Watersport Academy vanaf maandag 15 Mei de Monday Slalom Sessions. Instructeurs van de Kaag Academy zullen vanuit een Ski Nautique instructies geven om progressie in deze sport te kunnen maken.

Voor leden zijn de eerste 4 sessies gratis, daarna €15 per sessie. Voor niet leden zijn de kosten €25 per sessie. Een sessie is maximaal 8 runs door de slalombaan.

Opstappen is elke maandag om 19:00 bij de Kaagpont. Voor skiers die op Kaag eiland wonen is er ook de mogelijkheid om om 18:45 bij de Kaag Academy op te stappen.

Ook mee doen? Stuur dan een Whatsapp bericht naar 06-14449137 met het verzoek om toegevoegd te worden aan de maandagavond slalom sessies. alle aanmeldingen en nieuwsberichten worden dan via deze App groep gedeeld.

Geadviseerd worden om vooral ZELF voor het materiaal te zorgen, dus slalomski, handschoenen, vest en wetsuit. Mocht je toch materiaal nodig hebben, geef dit dan aan in de App groep.