Info

De SWV-Kagerplas staat letterlijk voor Ski –en Wakeboardvereniging Kagerplas.

Wat is de SWV-Kagerplas?
De SWV-Kagerplas staat letterlijk voor ski en wakeboard vereniging Kagerplas. De vereniging bestaat uit bijna 400 leden, waarvan bijna iedereen een eigen boot heeft. De mogelijkheden voor nieuwe leden zonder eigen boot zijn beperkt, maar niet onmogelijk. Lees hier meer over op de website onder lessen.

Wat is het doel van de SWV-Kagerplas?
De SWV-Kagerplas is in eerste instantie opgericht om de mogelijkheden tot Ski en Wakeboarden te behouden op de Kagerplassen. Dit doet de vereniging in nauw overleg met de authoriteiten en andere belanghebbende in het Kagerplassen gebied.
Daarnaast is de vereniging bedoeld om de skiërs en boarders bij elkaar te brengen en zodoende een stukje saamhorigheid te kweken. De authoriteiten hebben op deze wijze ook direct een aanspreekpunt.

Waarom zou ik lid moeten worden?
1. De wet van de grote getallen: Hoe meer mensen er lid van de vereniging zijn, hoe beter er naar de vereniging geluisterd wordt door de autoriteiten. Samen staan we sterk dus.
2. De vereniging zet zich in om faciliteiten voor elkaar te krijgen. Tot nu heeft dit reeds 2 startsteigers, een slalombaan en een snelvaargebied opgeleverd.
3. De vereniging gaat zich ook toeleggen op de begeleiding en het enthiousiasmeren van de jeugd.
4. De vereniging organiseert elk jaar enkele evenementen.
5. De leden van de vereniging bezoeken geregeld (gezamelijk) evenementen en wedstrijden bij andere clubs.
6. Buiten de Jaarvergunning van € 153,– is er de mogelijkheid om een Dagvergunning te nemen. Dit om de mensen die slechts enkele keren per jaar snelvaren/waterskien per jaar een goedkoper alternatief te bieden. Deze ontheffing kost € 15,

Wat kost het om lid te worden?

Het tarief voor 2018 is € 70,00.  Het tarief wordt jaarlijks voorgelegd aan de ALV ter goedkeuring.

Hoe word ik lid?

Via het online inschrijfformulier. Klik daarvoor hier.